Tudnivalók a kezelésről

TUDNIVALÓK A KEZELÉSRŐLKONTRAINDIKÁCIÓK

Az Oxygeni Hair kezelés az immunrendszer erősítésén alapszik. Mélynyomású tiszta oxigén segítségével több mint 50 féle vitamint és ásványi anyagot juttatunk a fejbőrbe, amelyek aktivizálják a hajhagymákat és segítik a sejtanyagcserét. Ha gondoskodsz szervezeted napi szintű, megfelelő tápanyagellátásán, ezzel segítesz a szervezetednek ellenállni, visszafordítani vagy gyógyítani a haj- és fejbőrproblémákat.

Fontos, hogy vendégeink életmódjukkal, táplálkozási szokásaikkal, otthoni hajápolási rutinjukkal és bizonyos javaslatok betartásával hozzájáruljanak a kezelés hatékonyságához. Mi hátráltatja és mi növeli a kezelés hatékonyságának esélyét? Mit javaslunk és mit nem a kezelés ideje alatt? Mit tehetsz azért, hogy az elért eredmény tartós legyen, és egyáltalán milyen eredményre számíthatsz?

Az oxigénterápia a haj- és fejbőrproblémákkal küzdő vendégeink 98%-a számára eredményes kezelést kínál.

Bejelentkezéssel kapcsolatos tudnivalók

💦Időpontfoglalással kapcsolatban, kérünk, érdeklődj telefonon, ha online nem találsz szabad időpontot.

💦Új oxigénterápiás vendégeinket kérjük, telefonon jelentkezzenek be referencia szalonjainkba, hogy teljeskörű tájékoztatást kapjanak a kezelésről és a kontraindikációkról.

💦A kezelés iránti nagy érdeklődés miatt a bejelentkezés napjától számítva minimum egy hétre tudunk időpontot adni vendégeink számára.

💦A bejelentkezést követően kérjük vendégeinket, hogy olvassák el a kezelésről szóló tudnivalókat, különösen a kezelés előtti időszakra vonatkozó tájékoztatást (lásd lejjebb).

Hasznos információk a kezelésről

💦Az otthoni hajápoló termékek kiválasztása felelősséggel jár, emiatt az oxigénterápia komplex otthon végezhető kezelési tervvel egészül ki. Hajgyógyászod az első kezelés során mikrokamerás vizsgálat segítségével felállítja hajdiagnózisod, amely alapján hajtípusodnak és haj-/fejbőrproblémádnak megfelelő otthoni hajápoló termékeket ajánl számodra. Az Oxygeni Hair otthoni termékek szisztémában épülnek a kezelés hatóanyagaira, erősítik és segítik a hatóanyagok, vitaminok és ásványi anyagok beépülését. Otthoni termékeink ugyanazokat a hatóanyagokat tartalmazzák, mint a kezelésünk, ezáltal nyújtják és felgyorsítják a terápia hatását. Ezért a kezelés kiegészítésére kizárólag az Oxygeni Hair hajápoló termékei alkalmasak.

💦Speciális problémák/fejbőrbetegségek esetén minimum 10 alkalmas kúra javasolt, de probléma függvényében további fenntartó kezelésekre lehet szükség. Korpás, zsíros vagy száraz fejbőr esetén már 2-3 alkalom után látható az eredmény.

💦A kezelés során használt termékek és az otthoni hajápolók natúr kozmetikumok, állatkísérlettől mentesek és semmiféle kemikáliát nem tartalmaznak.

💦A kezelés gyermekek, terhes nők, szoptatós kismamák számára is nagy biztonsággal ajánlott.

💦A diagnózis és a kezelési terv felállításához szükségesek lehetnek további laborvizsgálatok és orvosi szakvélemények, amelyeket hajgyógyászod kérhet (belgyógyászati, teljes vérkép- góckutatással és autoimmun képpel, endokrinologiai (hormon) vizsgálat szintén vérvételből, fogászati vizsgálat, nőgyógyászati vizsgálat, ételallergia vizsgálat (glutén, laktóz stb.). Ha korábban részt vettél vizsgálatokon, hozd magaddal leleteidet az első alkalommal.

💦Az első kezelés ideje 90 perc, amelynek során hajgyógyászod mikrokamerás és manuális hajdiagnózist végez; a következő alkalmak 60 percet vesznek igénybe.

💦Az első 5 kezelést 2 hetente, a fennmaradó kezeléseket pedig havi rendszerességgel javasolt elvégezni.

💦Egy oxigénterápiás kúra 10 alkalmat jelent; a probléma súlyosságától függően azonban ennél kevesebb vagy több alkalomra lehet szükséges az eredmény eléréséhez.

A kezelés menete

💦mikrokamerás és manuális hajdiagnózis

💦kezelési terv felállítása a diagnózis függvényében

💦otthoni hajápoló csomag ajánlása

💦életmód tanácsadás

💦hajmosás hajtípusnak megfelelő samponnal

💦kéregtelenítés – masszírozás

💦tonizálás & mélyhidratálás

💦vitaminok befújása oxigénnel

Mit tehetsz és mit nem a kezelés előtt és után?

Készítsd elő a szervezeted a kezeléshez!

💦Fontos, hogy a kezelés előtti napokon figyelj arra, hogy egészségesen táplálkozz, minél több vitamindús ételt fogyassz (zöldségeket, gyömülcsöket). De a legjobb, ha sikerül elhatároznod magad, és életmódszerűen odafigyelsz szervezeted megfelelő vitamin- és tápanyagellátására. Ha teheted, fogassz bio vagy megbízható termelőktől vásárolt zöldségeket és gyümölcsöket.

💦A kezelés megkezdése előtt kiemelten figyelj a megfelelő folyadékmennyiség bevitelére. Igyál naponta minimum 2 liter szénsavmentes vagy szűrt vizet. A megfelelő vízfogyasztás teljes szervezetedre kihatással van, beleértve az agy működését és a bőr egészségét is.

💦Mellőzd az alkohol- és koffeintartalmú italok fogyasztását, illetve ízesített, szénsavas üdítő helyett szénsavmentes vagy szűrt vizet igyál.

💦Fontos, hogy legalább a kezelés előtti órákban ne dohányozz!

💦A kezelés előtt kerüld a kémiai műveleteket (hajfestés, szőkítés, tartós hajegyenesítés).

💦Ne moss hajat 48 (de minimum 24) órával a kezelés előtt!

Védd hajad és fejbőröd a kezelés után, míg a hatóanyagok beépülnek!

💦A kezelés után 60 percig tilos a dohányzás, szénsavas és koffeintartalmú italok fogyasztása.

💦A kezelés után 12 órán keresztül nem ajánlott erős izzadással járó sportot végezni vagy szaunába/gőzfürdőbe/szoláriumba menni.

💦A kezelés után 48 órán keresztül tilos a fejbőrt közvetlen napsugárzásnak kitenni.

💦A kezelés után 10 napig tilos bármilyen kémiai művelet a fejbőrön.

💦A kezelés után 48 óráig nem ajánlott a hajmosás, de 24 óra a minimum.

Gondoskodj fejbőröd és hajad egészségéről életmódoddal

Ha szeretnél a mindennapokban is tenni hajad és fejbőröd egészségéért, elég ha pár dologra odafigyelsz.

💦Sok fejbőrprobléma, irritáció mögött a nem megfelelő hajápoló termékek használata áll. Használd a hajgyógyászod által ajánlott otthoni hajápoló termékeket, amelyek 100%-ban natúr és vegán kozmetikumok, illetve kerüld a kemikáliákban gazdag hajápolókat.

💦Ne tedd ki fejbőröd erős napsütésnek, és védd hajad és fejbőröd a magas hőfoktól is (forró víztől, magas hőfokú hajszárítástól).

💦Strandolás, uszodahasználat után mindig öblítsd le hajad tiszta vízzel.

💦Figyelj a napi megfelelő folyadékmennyiség bevitelére, igyál naponta minimum 2 liter szénsavmentes vagy szűrt vizet.

💦Táplálkozz egészségesen, fogyassz vitamindús ételeket (gyümölcsöket, zöldségeket).

💦Használj táplálékkiegészítőket, hogy biztosítsd szervezetednek a megfelelő vitaminellátást.

Fontos, hogy életmódoddal is hozzájárulj az oxigénterápia hatékonyságához, az egészséges életvitel nagy százalékban segíti és felgyorsítja a terápia eredményességét. Rendszeresen sportolj, és figyelj oda testi-lelki egyensúlyodra, a kezeletlen stressz, a lelki gondok, a nem megfelelő munkahelyi környezet stb. közvetlen kihatással van hajad és fejbőröd állapotára is.

Általános információk 

💦Hajgyógyász szakembereink a kezeléseinket kizárólag az általunk kiállított okirattal végezhetik. Ha elmész egy ilyen kezelésre, győződj meg róla, hogy az adott szakembernek van-e ilyen okirata. 

💦Az első terápián a kezelés mellett a hajgyógyász egy diagnózist is felállít, egy online diagnózis lap segítségével. 

💦Ezt a diagnózis lapot (csatolt képekkel, részletes leírással) elküldi a központba és a vezető hajgyógyászunk 24 órán belül megvizsgálja az adott problémát, meggyőződik róla, hogy jól járt el a hajgyógyász, és hogy a megfelelő tervet állított fel. Ha a vezető hajgyógyászunk eltérést talál pl.: más terméket használatát javasolja, további orvosi visszaigazolást javasol. Ezt azonnal jelzi a kezelő hajgyógyász felé. 

💦A diagnózis után megállapítja a problémát, hogy hány kezelésre lesz szükség, és azt is, hogy milyen gyakorisággal ajánlott részt venni a terápián. 

💦A fejbőrbetegségnek megfelelően ajánl otthoni ápolásra termékeket, hogy a terápia még hatékonyabb és hatása tartósabb legyen. 

💦Az utolsó oxigénterápia után kiküldjük e-mailben az elégedettségi kérdőívet, ahol az adott kérdésekből le tudjuk szűrni, hogy milyen eredmény sikerült elérni a kezelés során, és a hajgyógyász szaktudásáról a vendég visszajelzését szeretnénk kérni.

Kedves Vendégünk,

Kérünk, érkezz pontosan az oxigénterápiás kezelésedre! Amennyiben elmulasztod lemondani időpontodat, és telefonon sem ér el téged hajgyógyászod, ha bérleted van, levonunk egy alkalmat a bérletedből, illetve ha nincs bérleted, a következő alkalommal, amikor igénybe szeretnéd venni az oxigénterápiás kezelést, ki kell fizetned az előzőleg elmulasztott alkalmat is.

Időpontot/foglalást lemondani 24 órán belül csak különleges indokkal lehetséges. A 24 órán belüli időpontlemondás egyszeri alkalommal, különleges indokkal megengedett.

Maximum 10 perc késést tudunk tolerálni. 10 perc késés után hajgyógyászod nem köteles fogadni és elvégezni az oxigénterápiás kezelést. Az adott alkalmat viszont ki kell fizetned vagy egy alkalom levonásra kerül a bérletedből.

Köszönjük!
Az Oxygeni Hair csapataopen

Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás