OXYGENI HAIR REFERENCIASZALON

MOSONMAGYARÓVÁR

Napjainkban egyre többen szenvednek olyan fejbőrproblémáktól, mint a hajhullás, fejbőrirritáció, korpásodás, zsírosodó haj, kopaszodás vagy éppen élettelen, fakó hajszálak. Ennek számos oka lehet az életmódunkból adódóan. Az elérhető kezelések és termékek az esetek többségében nem hozzák a várt eredményeket. Az Oxygeni Hair oxigénterápiás kezelés azonban az esetek 97%-ában eredményességet biztosít. Ezért várjuk a mosonmagyaróvári Oxygeni Hair Mosonmagyaróvár hajgyógyász referenciaszalonban azokat a vendégeinket, akik valamilyen fejbőrproblémával küzdenek, vagy csak szeretnének egészségesebb, szebb, hosszabb hajkoronával büszkélkedni.

Jelentkezz be hozzánk!

Telefonszám:
+36 30 996 5300

Cím:
9200 Mosonmagyaróvár, Régi Vámház tér 15.

Szolgáltatásaink

 

💦Mikrokamerás és manuális hajdiagnózis, konzultáció

💦Személyre szabott kezelési terv

💦Oxigénterápiás kezelés rövid és hosszú hajú vendégek számára

💦Otthoni hajápolási program ajánlás

💦Személyre szabott termékajánlás

💦Életmód tanácsadás, amely serkenti a kezelés hatását

💦Oxigénterápiás bérlet vásárlás

💦Oxigénterápiás ajándékutalvány vásárlás

💦Havonta nyílt napok tartása, kedvezményekkel

Hajgyógyászaink

Az oxygénterápiás kezelés forradalmian új szolgáltatás a szépségiparban. Új lehetőségeket kínál a haj és fejbőrproblémával küzdőknek. A kezelés hatására a problémás fejbőr meggyógyul, az egészséges haj még szebb lesz. Vendégeimnél igyekszem maximális tudásommal támogatni az elérni kívánt célt. Nagy öröm számomra,mikor a kezelés végére egészséges hajjal és egészséges önbizalommal távozik a vendég.

 

Novitsné Erzsébet

Fodrászként nagyon fontosnak tartom, hogy a vendégeim haja egészséges legyen és elégedettek legyenek a munkámmal! Ehhez elengedhetetlen a fejbőr egészsége, így ezért is mélyültem bele az Oxigénterápiás kezelésbe! Így teljes körű szolgáltatást tudok nyújtani ami 100%-ban természetes anyagokkal dolgozik és az immunrendszer erősítésén alapszik! A vendégek nyitottak és örömmel járnak a kezelésekre! Ajánlanám mindenkinek, mert minden problémára megoldás lehet!

 

Magyar Melinda

Oxigénterápiás ajándékutalvány

Lepd meg szeretteidet oxigénterápiás ajándékutalvánnyal! Ha egyedi ajándékkal szeretnéd meglepni szeretteidet, 5 vagy 10 alkalmas oxigénterápia ajándékutalványt is vásárolhatsz nálunk. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy érdeklődj személyesen!

Nyílt nap

Az Oxygeni Hair Mosonmagyaróvár hajgyógyász referenciaszalonban minden hónapban várjuk vendégeinket nyílt napunkon! Oxigénterápiás nyílt napjaink keretében minden hónapban egyszer díjmentesen veheted igénybe a mikrokamerás és manuális hajdiagnózist és kedvezményesen vásárolhatod meg termékeinket és 5 vagy 10 alkalmas oxigénterápia bérletünket.

Következő nyílt nap:
2021. AUGUSZTUS 12.

Oxigénterápia bérlet

5 és 10 alkalmas oxigénterápia bérleteink elérhetőek Az Oxygeni Hair Mosonmagyaróvár hajgyógyász referenciaszalonban. Jelentkezz be mikrokamerás hajdiagnózisra és oxigénterápiás kezelésre, és hajgyógyászunk fejbőproblémád szerinti kezelési tervet ajánl számodra.

Jelentkezz be hozzánk!

Telefonszám:
+36 30 996 5300

Cím:
9200 Mosonmagyaróvár, Régi Vámház tér 15.

Oxigénterápia

Az Oxigénterápia kezelések segítséget nyújtanak abban, hogy a fejbőr egészséges legyen, segít a hajhagymák erősödésében, ezáltal könnyebben elindul a haj növekedése. Napjainkban az emberek több mint a 90%-a valamilyen fejbőrproblémával küzd. A nem megfelelő termékek használata, a stresszes életmód, a helytelen táplálkozás, a káros környezeti hatások, nagyvárosi élet vagy akár genetikai tényezők is kiválthatják ezeket a hajgyógyászati problémákat.

 

Amire az oxigénterápiás kezelés segítséget nyújt: intenzív hajhullás, androgén alopécia, zsíros vagy száraz fejbőr, korpásodás, fejbőr hámlás, irritált, viszkető fejbőr, száraz vagy zsíros korpa, sikertelen hajnövesztés, roncsolt haj, száraz, töredezett hajvégek, pikkelysömör, ekcéma. Fontos azonban, hogy mindezek mögött leggyakrabban immunológiai probléma rejlik. Szervi és lelki betegségeink egyaránt direkt hatással vannak immunrendszerünkre. Aminek következtében fejbőrünk és hajunk állapotát is érik a nem kívánt, negatív hatások. Fejbőrünk hajszálaink táptalaja, amelyről épp olyan mértékben kell gondoskodnunk, mint bármely más bőrfelületünkről vagy szervünkről.

 

Oxigénterápiánk az immunrendszer erősítésén alapszik, aminek köszönhetően bármely hajas fejbőrprobléma esetén alkalmazható, és látványos eredményt garantál. 

A kezelés 100%-osan megbízható és kockázatmentes, illetve 100%-ban organikus hatóanyagokra épül. A hajhagymák megfelelő oxigén-, vitamin- és ásványianyag ellátása révén új életre kapnak, megerősödnek és sűrűsödnek a hajszálak, a fejbőr pedig megtisztul a szennyeződésektől, és visszanyeri megfelelő pH értékét.

Az Oxygeni Hair Mosonmagyaróvár hajgyógyász referenciaszalonban nemcsak haj- és fejbőrproblémával küzdő, de a fejbőrproblémák megelőzésére vagy a gyorsabb hajnövesztésre törekvő vendégeinket is szeretettel várjuk, komplex hajgyógyászati kezeléssel, valamint személyre szabott hajápolási és életmódtanácsadással.

Az oxigénterápiás kezelés árai

Normál ár

💦Hajgyógyászati tanácsadás – Mikrokamerás fejbőr és hajdiagnózis 4.000 Ft

💦Egy alkalmas Oxigénterápiás kezelés férfiaknak és rövid hajú vendégeinknek 20.000 Ft

💦Egy alkalmas Oxigénterápiás kezelés fél- és hosszú hajú vendégeink számára 23.000 Ft

💦5 alkalmas bérlet – Oxigénterápiás kezelés férfiaknak és rövid hajú vendégeinknek 75.000 Ft

💦5 alkalmas bérlet – Oxigénterápiás kezelés fél- és hosszú hajú vendégeink számára 90.000 Ft

💦10 alkalmas bérlet – Oxigénterápiás kezelés férfiaknak és rövid hajú vendégeinknek 145.000 Ft

💦10 alkalmas bérlet – Oxigénterápiás kezelés fél- és hosszú hajú vendégeink számára 175.000 Ft

Kedvezményes ár a nyílt nap alkalmával

💦Hajgyógyászati tanácsadás – Mikrokamerás fejbőr és hajdiagnózis ingyenes

💦Egy alkalmas Oxigénterápiás kezelés férfiaknak és rövid hajú vendégeinknek 15.000 Ft

💦Egy alkalmas Oxigénterápiás kezelés fél- és hosszú hajú vendégeink számára 18.000 Ft

💦Bérletvásárlás esetén a nyílt napon a termékeinket 10%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg!

Az Oxygeni Hair Mosonmagyaróvár hajgyógyász referenciaszalonban használt termékek

Oxygeni Hair hajápolási termékek

Az Oxygeni Hair hajápolók az oxigénterápiás kezelés komplex termékcsaládja, amely a haj- és fejbőr típusának és állapotának megfelelő ápolást biztosít. 100% natúr, vegán, professzionális hajápoló termékeink hajproblémák szerinti csomagokban találhatóak meg. Csomagjainkat speciális receptúrák szerint, tapasztalt hajgyógyászok szakértelmével állítottuk össze. Csomagjainkban magas dózisú vitaminok és ásványi anyagok, illetve aktiváló anyagok együttesen lépnek fel a fejbőrproblémák ellen.

Natulique hajápolási termékek

A Natulique organikus hajápoló és finish termékeit szívesen ajánlom, azoknak a vendégeimnek is, akik fejbőrproblémákkal küzdenek. Igazoltan organikus alapanyagok, kiemelkedő minőség, kiváló hatékonyság és könnyű használhatóság – ezek jellemzik a NATULIQUE styling és hajápoló termékcsaládokat. Minden hajtípusra és hajápolási célra speciális termékeket és komplex megoldásokat biztosít, a természetes alapanyagok erejével.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kérj időpontot!

Telefonszám:
+36 30 996 5300

 

Nyitva tartás: 
vasárnap-hétfő zárva
kedd-péntek 09:00 – 17:00
szombat 09:00 – 12:00

Kövess minket social media oldalainkon is!

open

Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás