Oxygeni Hair Győr

OXYGENI HAIR GYŐR

Egyre több olyan vendég keres fel bennünket, aki a hajhullás, kopaszodás, fejbőrirritáció, korpásodás, zsírosodó vagy éppen száraz haj tüneteivel küzd, illetve szeretné felgyorsítani hajnövesztését, erősíteni hajszálait. A különböző fejbőrproblémák egyre nagyobb körben való megjelenésének számos oka lehet az életmódunkból adódóan. Az elérhető kezelések és termékek az esetek többségében nem hozzák a várt eredményeket. Az Oxygeni Hair oxigénterápiás kezelés azonban az esetek 97%-ában eredményességet biztosít. Az Oxygeni Hair Győr hajgyógyász szalonban szeretettel várjuk azokat a vendégeinket, akik valamilyen fejbőrproblémával küzdenek, vagy csak szeretnének egészségesebb, szebb, hosszabb hajat.

Jelentkezz be hozzánk!

Telefonszám:
+36 30 891 6181

Cím:
9025, Győr, Kossuth L. u. 12.

Oxygeni Hair Győr

Szolgáltatásaink

 

💦Mikrokamerás és manuális hajdiagnózis, konzultáció

💦Személyre szabott kezelési terv

💦Oxigénterápiás kezelés rövid és hosszú hajú vendégek számára

💦Otthoni hajápolási program ajánlás

💦Személyre szabott termékajánlás

💦Életmód tanácsadás, amely serkenti a kezelés hatását

💦Oxigénterápiás bérlet vásárlás

💦Oxigénterápiás ajándékutalvány vásárlás

💦Havonta nyílt napok tartása, kedvezményekkel

Hajgyógyászaink

“Jádi Alexandrának hívnak, 15 éve dolgozom Fodrászként. 2019- ben ismerkedtem meg hajgyógyászat rejtelmeivel. A hajgyógyászat fontos szerepet tölt be a mindennapjaimban. Hajgyógyászként sokszor szembesülők vele, hogy milyen hatékony megoldást kínálhatunk oxigénterápiával azon vendégeink számára, akiknek kialakult fejbőrproblémájuk van, illetve hajhullással küzdenek. Tapasztalataim szerint az oxigénterápia gyors és látványos eredményt biztosít az adott problémára. Engem az inspirál kezelésről kezelésre, hogy látom a vendégeim örömét és eredményeit. Újra életre kel a hajuk és fejbőrük! Várok minden kedves vendéget szeretettel győri szalonunkba!”

Jádi Alexandra

“Németh Péter Mesterfodrász és Hajgyógyász vagyok. 17 éve foglalkozom hajápolással és a fejbőr egészségével. Ezidő alatt rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem, 2 évvel ezelőtt találkoztam az Oxygeni Hair oxigénterápiás kezelésével, valamint termékeivel és meglepődve tapasztaltam ezek jótékony hatását. Ezért minden korábban használt terméket kérdés nélkül lecseréltem erre a termékcsaládra. Nekem személy szerint nagyon fontos az egészség és a Föld védelme. Az Oxygeni Hair márka azért is áll közel hozzám, mert lebomló flakonokkal és vegán termékekkel művel csodát a vendégek hajával. Mindenkinek ajánlom!

Németh Péter

Oxigénterápiás ajándékutalvány

Lepd meg szeretteidet oxigénterápiás ajándékutalvánnyal! Ha egyedi ajándékkal szeretnéd meglepni szeretteidet, 5 vagy 10 alkalmas oxigénterápia ajándékutalványt is vásárolhatsz nálunk. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy érdeklődj személyesen!

Nyílt nap

Az Oxygeni Hair Győr hajgyógyász szalonban minden hónapban várjuk vendégeinket nyílt napunkon! Oxigénterápiás nyílt napjaink keretében minden hónapban egyszer díjmentesen veheted igénybe a mikrokamerás és manuális hajdiagnózist és kedvezményesen vásárolhatod meg termékeinket és 5 vagy 10 alkalmas oxigénterápia bérletünket.

Következő nyílt nap:
2021. AUGUSZTUS 12.

Oxigénterápia bérlet

5 és 10 alkalmas oxigénterápia bérleteink elérhetőek Az Oxygeni Hair Győr hajgyógyász szalonban. Jelentkezz be mikrokamerás hajdiagnózisra és oxigénterápiás kezelésre, és hajgyógyászunk fejbőproblémád szerinti kezelési tervet ajánl számodra.

Jelentkezz be hozzánk!

Telefonszám:
+36 30 891 6181

Cím:
9025, Győr, Kossuth L. u. 12.

Oxygeni Hair Győr

Oxigénterápia

Napjainkban az emberek több mint a 90%-a valamilyen fejbőrproblémával küzd. A nem megfelelő termékek használata, a stresszes életmód, a helytelen táplálkozás, a káros környezeti hatások, nagyvárosi élet vagy akár genetikai tényezők is kiválthatják ezeket a hajgyógyászati problémákat. Fontos azonban, hogy mindezek mögött leggyakrabban immunológiai probléma rejlik. Szervi és lelki betegségeink egyaránt direkt hatással vannak immunrendszerünkre. Aminek következtében fejbőrünk és hajunk állapotát is érik a nem kívánt, negatív hatások. Az Oxigénterápia hatékony segítséget nyújt a fejbőrproblémák megszüntetésében és a hajszálak megerősítésében. A kezelés helyreállítja a fejbőr normál állapotát, feltölti vitaminokkal és ásványi anyagokkal, így hozzájárulva a gyönyörű, egészséges hajhoz.

 

Miben segít az oxigénterápiás kezelés?

Intenzív hajhullás, androgén alopecia, zsíros vagy száraz fejbőr, korpásodás, fejbőr hámlás, irritált, viszkető fejbőr, száraz vagy zsíros korpa, sikertelen hajnövesztés, roncsolt haj, száraz, töredezett hajvégek, pikkelysömör, ekcéma.

 

Oxigénterápiánk az immunrendszer erősítésén alapszik, aminek köszönhetően bármely hajas fejbőrprobléma esetén alkalmazható, és látványos eredményt garantál. 

A kezelés 100%-osan megbízható és kockázatmentes, illetve 100%-ban organikus hatóanyagokra épül. A hajhagymák megfelelő oxigén-, vitamin- és ásványianyag ellátása révén új életre kapnak, megerősödnek és sűrűsödnek a hajszálak, a fejbőr pedig megtisztul a szennyeződésektől, és visszanyeri megfelelő pH értékét.

Az Oxygeni Hair Győr hajgyógyász szalonban nemcsak haj- és fejbőrproblémával küzdő, de a fejbőrproblémák megelőzésére vagy a gyorsabb hajnövesztésre törekvő vendégeinket is szeretettel várjuk, komplex hajgyógyászati kezeléssel, valamint személyre szabott hajápolási és életmódtanácsadással.

Az oxigénterápiás kezelés árai

Normál ár

💦Hajgyógyászati tanácsadás – Mikrokamerás fejbőr és hajdiagnózis 4.000 Ft

💦Egy alkalmas Oxigénterápiás kezelés férfiaknak és rövid hajú vendégeinknek 20.000 Ft

💦Egy alkalmas Oxigénterápiás kezelés fél- és hosszú hajú vendégeink számára 23.000 Ft

💦5 alkalmas bérlet – Oxigénterápiás kezelés férfiaknak és rövid hajú vendégeinknek 75.000 Ft

💦5 alkalmas bérlet – Oxigénterápiás kezelés fél- és hosszú hajú vendégeink számára 90.000 Ft

💦10 alkalmas bérlet – Oxigénterápiás kezelés férfiaknak és rövid hajú vendégeinknek 145.000 Ft

💦10 alkalmas bérlet – Oxigénterápiás kezelés fél- és hosszú hajú vendégeink számára 175.000 Ft

Kedvezményes ár a nyílt nap alkalmával

💦Hajgyógyászati tanácsadás – Mikrokamerás fejbőr és hajdiagnózis ingyenes

💦Egy alkalmas Oxigénterápiás kezelés férfiaknak és rövid hajú vendégeinknek 15.000 Ft

💦Egy alkalmas Oxigénterápiás kezelés fél- és hosszú hajú vendégeink számára 18.000 Ft

💦Bérletvásárlás esetén a nyílt napon a termékeinket 10%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg!

Rólunk mondták

„Sosem gondoltam volna, hogy a természetes anyagok és egy kis oxigén ilyen hatással lehetnek a fejbőrre. A képek a terápia előtt és a 3. kezelés után készültek és úgy gondolom, hogy magukért beszélnek.”

 

Horváth Helga

Eredményeink

Az Oxygeni Hair Győr hajgyógyász szalonban használt termékek

Oxygeni Hair hajápolási termékek

Az Oxygeni Hair hajápolók az oxigénterápiás kezelés komplex termékcsaládja, amely a haj- és fejbőr típusának és állapotának megfelelő ápolást biztosít. 100% natúr, vegán, professzionális hajápoló termékeink hajproblémák szerinti csomagokban találhatóak meg. Csomagjainkat speciális receptúrák szerint, tapasztalt hajgyógyászok szakértelmével állítottuk össze. Csomagjainkban magas dózisú vitaminok és ásványi anyagok, illetve aktiváló anyagok együttesen lépnek fel a fejbőrproblémák ellen.

Natulique hajfestés

A Natulique hajfestékekkel csodálatos színeket varázsolhatunk vendégeink számára, ráadásul organikus összetevőinek köszönhetőek a haj egészségéről sem kell lemondani! A Natulique festékekben található, jótékony hatású esszenciális olajoknak köszönhetően elképesztően fényes és puha lesz a haj. 98,02%-ban kemikáliamentes összetételükkel biztonságos hajfestést tesznek lehetővé a fejbőrproblémával, irritált, érzékeny fejbőrrel vagy fejbőrallergiával rendelkező vendégek számára is.

Oxygeni Hair Győr

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kérj időpontot!

Telefonszám:
+36 30 891 6181

 

Nyitva tartás: 
vasárnap-hétfő zárva
kedd-péntek 09:00 – 17:00
szombat 09:00 – 12:30

Kövess minket Facebookon is!

open

Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás