NÁDASI DÓRA HAJGYÓGYÁSZ

Nyíregyházi kiemelt Oxygeni Hair hajgyógyászunk

Nádasi Dóra vagyok, hajgyógyász, trichológus.

2000-ben szembesültem először, gyermekem születésekor, a hajhullás problémájával, így kerültem kapcsolatba a hajgyógyászattal.

Ahhoz, hogy átfogó képet kapjak a hajgyógyászat rejtelmeiről, az alapoktól indultam és elvégeztem a fodrász iskolát. Ezt követően magasabb szinten szerettem volna foglalkozni a hajgyógyászat tudományával, ezért, kamatoztatva a húszéves egészségügyi tudásomat, mélyebben kezdtem vele foglalkozni.”

Tapasztalatom azt mutatja, hogy akkor fordulnak az emberek szakemberhez, ha már mindent kipróbáltak és rengeteg pénzt áldoztak problémájuk kezelésére – sajnos eredménytelenül. Hasonlóan voltam ezzel én is.

A probléma az, hogy a fejbőrbetegséggel küzdők nem ismerik az ok-okozati tényezőket, nincs kellő tudásuk a tünetek forrásáról, a probléma gyökeréről.

Sok a félrevezető információ, amelyek elárasztják a médiát. Sok esetben a gazdasági érdek, a profit orientált szemlélet élvez előnyt a probléma valódi kezelésével szemben. Mivel személyes, egyéni problémáról van szó, a kezelésnek is egyénre szabottan kell történnie. Ugyanaz a termék, ugyanaz a kezelési és hajápolási program nem nyújt egységes megoldást mindenki számára.

Igazolt, széles spektrumú termékekkel dolgozom, amelyek meghozták a várt eredményt. Remélem, Önnek is segíteni tudok.” – Nádasi Dóra

Nádasi Dóra hajgyógyász
Amennyiben haj vagy fejbőr problémája van, forduljon hozzám bizalommal!
Mikrokamerás fejbőrvizsgálat és hajdiagnosztika után állítom össze önnek személyre szabottan a kezelést.

Foglalj időpontot oxigénterápiás kezelésre és diagnózisra!


Telefonszám:
+36 20 254 3262

Cím:
4400 Nyíregyháza, Moszkva utca 7/B.

A megfelelő, rendszerszerű otthoni hajápolás elengedhetetlen része az oxigénterápiás kezelésnek. Az Oxygeni Hair otthoni hajápoló termékek segítik a kezelés eredményességét, növelik annak hatékonyságát és fenntartják a kezelés hatását. Nádasi Dóra hajgyógyász segít a megfelelő hajápolási rutin elsajátításában és személyre szabott, egyéni kezelési tervet állít fel haj- és fejbőrspecifikusan. Jelentkezz be nyíregyházi hajgyógyászunkhoz, és kérd segítségét az otthoni hajápolásban is!


SZOLGÁLTATÁSOK NÁDASI DÓRA HAJGYÓGYÁSZNÁL

A szolgáltatások áráról érdeklődj személyesen
+36 20 254 3262

Hajgyógyászati tanácsadás – Mikrokamerás fejbőr és hajdiagnózis
Egy alkalmas Oxigénkezelés férfiak és rövid hajú vendégeink számára: (az első alkalom tartalmazza a konzultációt, hajdiagnózist és az Oxigénterápiát)
Egy alkalmas Oxigénkezelés fél- és hosszú hajú vendégeink számára: (az első alkalom tartalmazza a konzultációt, hajdiagnózist és az Oxigénterápiát)
Oxigénterápia bérlet vásárlása esetén kedvezmény férfiak és rövid hajú vendégeinknek
Oxigénterápia bérlet vásárlása esetén kedvezmény fél- és hosszú hajú vendégeinknek
5 alkalmas Oxigénterápia bérlet férfiak és rövid hajú vendégeink számára
5 alkalmas Oxigénterápia bérlet félhosszú és hosszú hajú vendégeink számára
10 alkalmas Oxigénterápia bérlet férfiak és rövid hajú vendégeink számára
10 alkalmas Oxigénterápia bérlet félhosszú és hosszú hajú vendégeink számára
Választható otthoni Oxygeni Hair hajápolási csomagok

Foglalj időpontot oxigénterápiás kezelésre és diagnózisra!


Telefonszám:
+36 20 254 3262

Cím:
4400 Nyíregyháza, Moszkva utca 7/B.

NÁDASI DÓRA HAJGYÓGYÁSZ EREDMÉNYEI

A 100% natúr oxigénterápiás hajgyógyászati kezeléssel

5 és 10 alkalmas oxigénterápia bérleteink elérhetőek nyíregyházi hajgyógyászunknál!

5 és 10 alkalmas oxigénterápia bérleteink elérhetőek Nádasi Dóra hajgyógyászunknál. Jelentkezz be mikrokamerás hajdiagnózisra és oxigénterápiás kezelésre, és hajgyógyászunk fejbőproblémád szerinti kezelési tervet ajánl számodra. 5 vagy 10 alkalmas oxigénterápia bérletedet személyesen átveheted a szalonban, és mellé részletes tájékoztatót kapsz a kezelésről és receptúrát az otthoni hajápoló termékek megfelelő használatához.

A kezelések, termékek és bérletek áráról érdeklődj személyesen!

Nádasi Dóra hajgyógyász

Az oxigénterápia eredményes hajgyógyászati kezelés minden típusú haj- és fejbőrprobléma esetén, legyen az bármilyen típusú hajhullás (diffúz, androgén alopecia, foltos hajhullás, kopaszodás) és fejbőrprobléma (zsíros vagy száraz haj, zsíros vagy száraz korpa, seborrea, ekcéma, irritáció).

+36 20 254 3262
nadasi.dora@gmail.com

Nádasi Dóra minden hónapban várja vendégeit kedvezményes oxigénterápia nyílt nappal!

Oxigénterápiás nyílt napjaink keretében minden hónapban egyszer díjmentesen veheted igénybe a mikrokamerás és manuális hajdiagnózist és kedvezményesen vásárolhatod meg termékeinket és 5 vagy 10 alkalmas oxigénterápia bérletünket. Ne maradj le a kedvezményekről, regisztrálj a következő nyílt napra Nádasi Dóra hajgyógyásznál!

Következő nyílt nap:
2021. AUGUSZTUS 12.

Oxygeni Hair hajápolási termékek

A 14 termékből álló Oxygeni Hair hajápolók az oxigénterápiás kezelés komplex termékcsaládja, amely a haj- és fejbőr típusának és állapotának megfelelő ápolást biztosít. Célunk, hogy a fejbőrproblémák kezeléséhez vagy a fejbőr és a haj egészségéhez megfelelő otthoni hajápolás mindenki számára elérhető legyen! 100% natúr, vegán, professzionális hajápoló termékeink hajproblémák szerinti csomagokban találhatóak meg webshopunkban. Csomagjainkat speciális receptúrák szerint, tapasztalt hajgyógyászok szakértelmével állítottuk össze. Csomagjainkban magas dózisú vitaminok és ásványi anyagok, illetve aktiváló anyagok együttesen lépnek fel a fejbőrproblémák ellen.

Oxigénterápia minden típusú haj- és fejbőrprobléma kezelésére

Az Oxigénterápia kezelések segítséget nyújtanak abban, hogy a fejbőr egészséges legyen, segít a hajhagymák erősödésében, ezáltal könnyebben elindul a haj növekedése. Napjainkban az emberek több mint a 90%-a valamilyen fejbőrproblémával küzd. A nem megfelelő termékek használata, a stresszes életmód, a helytelen táplálkozás, a káros környezeti hatások, nagyvárosi élet vagy akár genetikai tényezők is kiválthatják ezeket a hajgyógyászati problémákat.

Amire az oxigénterápiás kezelés segítséget nyújt: intenzív hajhullás, androgén alopécia, zsíros vagy száraz fejbőr, korpásodás, fejbőr hámlás, irritált, viszkető fejbőr, száraz vagy zsíros korpa, sikertelen hajnövesztés, roncsolt haj, száraz, töredezett hajvégek, pikkelysömör, ekcéma. Fontos azonban, hogy mindezek mögött leggyakrabban immunológiai probléma rejlik. Szervi és lelki betegségeink egyaránt direkt hatással vannak immunrendszerünkre. Aminek következtében fejbőrünk és hajunk állapotát is érik a nem kívánt, negatív hatások. Fejbőrünk hajszálaink táptalaja, amelyről épp olyan mértékben kell gondoskodnunk, mint bármely más bőrfelületünkről vagy szervünkről.

Oxigénterápiánk az immunrendszer erősítésén alapszik, aminek köszönhetően bármely hajas fejbőrprobléma esetén alkalmazható, és látványos eredményt garantál. 

A kezelés 100%-osan megbízható és kockázatmentes, illetve 100%-ban organikus hatóanyagokra épül. A hajhagymák megfelelő oxigén-, vitamin- és ásványianyag ellátása révén új életre kapnak, megerősödnek és sűrűsödnek a hajszálak, a fejbőr pedig megtisztul a szennyeződésektől, és visszanyeri megfelelő pH értékét.

Az oxigénterápia bármilyen hajas fejbőrprobléma esetén használható, és csökkenti a gyógyulási és regenerálódási időt. A kezelés kismamák, anyukák, gyerekek számára is teljes biztonsággal ajánlott. 

IDŐPONT FOGLALÁS – BEJELENTKEZÉS

Kapcsolat vendégek számára:

Telefonszám:
+36 20 254 3262

E-mail cím:
nadasi.dora@gmail.com

Cím:
Nyíregyháza Moszkva utca 7/b.

Kövesd Nádasi Dóra Oxygeni Hair hajgyógyászt Instagramon és Facebookon is, tudj elsőként híreiről, újdonságairól!

open

Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás