LAFKÓ KATALIN HAJGYÓGYÁSZ

OXYGENI HAIR

Lafkó Katalin vagyok, 25 éve dolgozom fodrászként. Vácon, a belváros szívében helyezkedik el saját szalonom, a luxus kategóriás Perla Szalon, amelyet 2018-ban nyitottam meg. Számos szépségszalont vezettem már életem során, de ebben a szalonban érzem teljesnek magam. Üzletemben teljeskörű szépségipari szolgáltatást vehetnek igénybe vendégeink. 2019-ben tovább szélesítettük a szolgáltatás kínálatunkat az Oxygeni Hair egyedülálló hajgyógyászati kezelésével, az oxigénterápiával. Így haj- és fejbőrproblémákkal küzdő vendégeinket is várjuk szeretettel. Szakembereink kiváló szaktudással és minőségi, prémium anyagokkal elégítik ki a hozzánk érkező, szépülni vágyó vendégeink igényeit, beleértve a 100% natúr Oxygeni Hair hajgyógyászati termékeket és az organikus NATULIQUE hajfestékeket, hajápoló és styling termékeket.

 

Fontos számunkra, hogy általános és kiemelkedő szolgáltatások széles palettájáról válogathat kedvére minden kedves vendégünk. Csapatunk küldetése az egészség, szépség, forma, szín és stílus közti harmónia felfedezése és megvalósítása kiváló szakmai háttérrel.

Jelentkezz be hozzánk!

Perla Szalon – Vác

Telefonszám:
+36 70 502 9611

Cím:
2600 Vác, Széchenyi utca 10-12.

Lafkó Katalin hajgyógyász szolgáltatásai

 

💦Mikrokamerás és manuális hajdiagnózis, konzultáció

💦Személyre szabott kezelési terv

💦Oxigénterápiás kezelés rövid és hosszú hajú vendégek számára

💦Otthoni hajápolási program ajánlás

💦Személyre szabott termékajánlás

💦Életmód tanácsadás, amely serkenti a kezelés hatását

💦Oxigénterápiás bérlet vásárlás

💦Oxigénterápiás ajándékutalvány vásárlás

💦Havonta nyílt napok tartása, kedvezményekkel

Oxigénterápiás ajándékutalvány

Lepd meg szeretteidet oxigénterápiás ajándékutalvánnyal! Ha egyedi ajándékkal szeretnéd meglepni szeretteidet, 5 vagy 10 alkalmas oxigénterápia ajándékutalványt is vásárolhatsz nálunk. A részletekért vedd fel a kapcsolatot hajgyógyászunkkal, vagy érdeklődj személyesen!

Nyílt nap

Lafkó Katalin hajgyógyász minden hónapban várja vendégeit nyílt napon! Oxigénterápiás nyílt napjaink keretében minden hónapban egyszer díjmentesen veheted igénybe a mikrokamerás és manuális hajdiagnózist és kedvezményesen vásárolhatod meg termékeinket és 5 vagy 10 alkalmas oxigénterápia bérletünket.

Következő nyílt nap:
Hamarosan!

Oxigénterápia bérlet

5 és 10 alkalmas oxigénterápia bérleteink elérhetőek Lafkó Katalin hajgyógyásznál. Jelentkezz be mikrokamerás hajdiagnózisra és oxigénterápiás kezelésre, és hajgyógyászunk fejbőproblémád szerinti kezelési tervet ajánl számodra.

“Mindig is törekedtem a vendégeim maximális kiszolgálására és a minőségi munkára. Munkám során tapasztaltam, hogy milyen sok vendégem küzd fejbőrbetegséggel, hajhullással, kopaszodással. Ezért is nagy örömömre szolgált, amikor találkoztam az Oxygeni Hair oxigénterápiás kezeléssel és hajápolási termékeikkel.

 

Mind a kezelés, mind az Oxygeni Hair termékek egyedülállóak Magyarországon, 100%-ban natúr összetevőket tartalmaznak és kemikáliamentesek. Az oxigénterápiát nemcsak a fejbőrproblémával küzdő vendégeim számára ajánlom, hiszen a kezelés haj és fejbőr egészséges állapotának fenntartásában is nagy szerepet játszik. Emellett serkenti a hajnövekedést, regenerálja a hajszálakat és megvédi a hajat és a fejbőrt a külső káros tényezőktől.

 

Örömömre szolgál, hogy vendégeim a kezelések során önbizalommal, mosollyal és elégedettséggel az arcukon távoznak a szalonból.”

 

Lafkó Katalin

hajgyógyász

Jelentkezz be hozzánk!

Perla Szalon – Vác

Telefonszám:
+36 70 502 9611

Cím:
2600 Vác, Széchenyi utca 10-12.

Oxigénterápia

Az Oxigénterápia kezelések segítséget nyújtanak abban, hogy a fejbőr egészséges legyen, segít a hajhagymák erősödésében, ezáltal könnyebben elindul a haj növekedése. Napjainkban az emberek több mint a 90%-a valamilyen fejbőrproblémával küzd. A nem megfelelő termékek használata, a stresszes életmód, a helytelen táplálkozás, a káros környezeti hatások, nagyvárosi élet vagy akár genetikai tényezők is kiválthatják ezeket a hajgyógyászati problémákat.

 

Amire az oxigénterápiás kezelés segítséget nyújt: intenzív hajhullás, androgén alopécia, zsíros vagy száraz fejbőr, korpásodás, fejbőr hámlás, irritált, viszkető fejbőr, száraz vagy zsíros korpa, sikertelen hajnövesztés, roncsolt haj, száraz, töredezett hajvégek, pikkelysömör, ekcéma. Fontos azonban, hogy mindezek mögött leggyakrabban immunológiai probléma rejlik. Szervi és lelki betegségeink egyaránt direkt hatással vannak immunrendszerünkre. Aminek következtében fejbőrünk és hajunk állapotát is érik a nem kívánt, negatív hatások. Fejbőrünk hajszálaink táptalaja, amelyről épp olyan mértékben kell gondoskodnunk, mint bármely más bőrfelületünkről vagy szervünkről.

 

Oxigénterápiánk az immunrendszer erősítésén alapszik, aminek köszönhetően bármely hajas fejbőrprobléma esetén alkalmazható, és látványos eredményt garantál. 

A kezelés 100%-osan megbízható és kockázatmentes, illetve 100%-ban organikus hatóanyagokra épül. A hajhagymák megfelelő oxigén-, vitamin- és ásványianyag ellátása révén új életre kapnak, megerősödnek és sűrűsödnek a hajszálak, a fejbőr pedig megtisztul a szennyeződésektől, és visszanyeri megfelelő pH értékét.

Lafkó Katalin hajgyógyász nemcsak haj- és fejbőrproblémával küzdő, de a fejbőrproblémák megelőzésére vagy a gyorsabb hajnövesztésre törekvő vendégeit is szeretettel várja, komplex hajgyógyászati kezeléssel, személyre szabott hajápolási és életmódtanácsadással, a váci Perla Szalonban.

Az oxigénterápiás kezelés árai

Normál ár

💦Hajgyógyászati tanácsadás – Mikrokamerás fejbőr és hajdiagnózis 5.000 Ft

💦Oxigénterápiás kezelés hosszú hajú vendégeknek 21.500 Ft

💦Oxigénterápiás kezelés rövid hajú vendégeknek 18.500 Ft

💦Oxigénterápiás kezelés férfi vendégeinknek 16.000 Ft

Kedvezményes ár a nyílt nap alkalmával

💦Hajgyógyászati tanácsadás – Mikrokamerás fejbőr és hajdiagnózis ingyenes

💦Egy alkalmas Oxigénterápiás kezelés férfiaknak és rövid hajú vendégeinknek 15.000 Ft

💦Egy alkalmas Oxigénterápiás kezelés fél- és hosszú hajú vendégeink számára 18.000 Ft

💦Bérletvásárlás esetén a nyílt napon a termékeinket 10%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg!

Milyen termékekkel dolgozom?

Oxygeni Hair hajápolási termékek

Az Oxygeni Hair hajápolók az oxigénterápiás kezelés komplex termékcsaládja, amely a haj- és fejbőr típusának és állapotának megfelelő ápolást biztosít. 100% natúr, vegán, professzionális hajápoló termékeink hajproblémák szerinti csomagokban találhatóak meg. Csomagjainkat speciális receptúrák szerint, tapasztalt hajgyógyászok szakértelmével állítottuk össze. Csomagjainkban magas dózisú vitaminok és ásványi anyagok, illetve aktiváló anyagok együttesen lépnek fel a fejbőrproblémák ellen.

Natulique hajápolási termékek

A Natulique organikus hajápoló és finish termékeit szívesen ajánlom, azoknak a vendégeimnek is, akik fejbőrproblémákkal küzdenek. Igazoltan organikus alapanyagok, kiemelkedő minőség, kiváló hatékonyság és könnyű használhatóság – ezek jellemzik a NATULIQUE styling és hajápoló termékcsaládokat. Minden hajtípusra és hajápolási célra speciális termékeket és komplex megoldásokat biztosít, a természetes alapanyagok erejével.

Vedd fel a kapcsolatot Lafkó Katalin hajgyógyásszal, kérj időpontot!

IDŐPONT FOGLALÁS – BEJELENTKEZÉS

Kapcsolat vendégek számára:

 

Telefonszám:
+36 70 502 9611

 

Nyitva tartás: 
hétköznap: 08:00 – 18:00

Kövesd Lafkó Katalin hajgyógyászt a social media oldalakon is!

open

Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás