Online hajgyógyászati tanácsadás

Online hajgyógyászati és hajápolási tanácsadás

Online tanácsadás programunkban mindazok számára segítséget kínálunk, akik szeretnének professzionális, hajgyógyászaink által összeállított, személyre szabott hajgyógyászati és hajápolási tanácsot kapni. Segítünk a fejbőr- és hajtípusodnak megfelelő hajápolási rutinod kialakításában és életmóddal kapcsolatos támogatást kínálunk számodra! Szakembereink állnak rendelkezésedre, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb speciális hajápolási termékeket, receptúrát javasolnak számodra a termékek használatához és életmód tanácsokkal segítenek, hogy életviteleddel is kellőképpen támogasd hajad és fejbőröd egészségét.

hajgyogyasz

Kinek ajánljuk online hajgyógyászati tanácsadás programunkat?
Kérd hajgyógyászaink segítségét, ha…

💧 életmóddal kapcsolatos segítséget szeretnél kérni

💧 hajápolási tanácsra van szükséged

💧 stresszkezelésben, stresszlevezetési megoldásokban kérnél segítséget

💧 szeretnéd kezelni vagy megelőzni a stressz okozta fejbőrproblémákat

💧 szeretnéd serkenteni a hajnövekedésed, hosszabb, egészségesebb hajat szeretnél

💧 hajhullásod ellen keresel megoldást

💧 kopaszodsz vagy szeretnéd megelőzni a kopaszodást

💧 kellemetlen fejbőrbetegséged, rossz hajminőséged ellen szeretnél tenni

💧 fontos számodra a kemikáliamentes hajápolás

💧 normál hajadat szeretnéd natúr kozmetikumokkal ápolni

💧 szeretnéd megelőzni a fejbőrproblémák kialakulását

💧 a szalonkezelés kiegészítésére/pótlására keresel termékcsomagot

Díjmentes hajgyógyászati tanácsadás

e-mailen keresztül, termékajánlással és átfogó életmód tanácsadással

Hogyan működik az online hajgyógyászati és hajápolási tanácsadás?

💧 Töltsd ki űrlapunkat, válaszolj kérdéseinkre, ami alapján személyre szabott hajápolási programot javaslunk számodra

💧 Hajgyógyászunk felveszi veled a kapcsolatot és a tüneteid, panaszod alapján e-mailben küld neked részletes tájékoztatót a problémáddal kapcsolatban

💧 A tanácsadás tartalmaz egy diagnózist, fejbőr- és haj specifikus termékajánlást, hajápolási rutinra vonatkozó tanácsadást és életmód tanácsadást

💧 A tanácsadás díjmentes

Szeretnél Te is személyre szabott hajápolási tanácsokat kapni hajgyógyászainktól?

Töltsd ki űrlapunkat és elküldjük neked!

Kedves oxigénterápiás vendégeink,

Felhívjuk figyelmeteket, hogy az oxigénterápiás kezelés hatékonyságának növeléséért fontos, hogy a kezelések között a megfelelő hajápoló termékekkel gondoskodjatok hajatok és fejbőrötök egészségéről! 

Az Oxygeni Hair otthoni termékek szisztematikusan épülnek egymásra és szinergikusan egészítik ki egymást, ezáltal erősítik és segítik a vitaminok és ásványi anyagok hatékony beépülését a fejbőrbe. Mivel ugyanazokat a hatóanyagokat használtuk termékeinkben is, mint az oxigénterápiánál, így annak hatékonyságát megsokszorozza, így sokkal látványosabb és gyorsabb eredményt érhetünk el.

Önmagában csupán a termékcsomagokkal is nagyon szép, látványos eredményeket lehet elérni I. típusú fejbőr problémánál, a II – III. típusú fejbőrproblémával küzdőknek pedig hatékonyan segít a tünetek enyhítésében.

Régebb óta tartó hajas fejbőrproblémákra egy sampon vagy egy hajpakolás használata nem nyújt elegendő segítséget, ezért alkottuk meg speciális hajápoló csomagjainkat, amelyekben magas dózisú vitaminok és ásványi anyagok, illetve aktiváló anyagok együttesen lépnek fel a fejbőrproblémák ellen. Online tanácsadó programunkban segítünk fejbőrtípusodnak megfelelő egyedi csomagot választani és fejbőrproblémádat diagnosztizálni, hogy a leghatékonyabb megoldást kínálhassuk számodra. Ha bizonytalan vagy a fejbőrproblémádban, szakembereink állnak rendelkezésedre, hogy online diagnosztizálják hajad és fejbőröd! Írj nekünk!

Csatlakozz facebook közösségünkhöz!

HAJÁPOLÁS TERMÉSZETESEN facebook csoportunkban hétről hétre hajgyógyászaink hajápoló tanácsait osztjuk meg veletek és segítünk megoldást találni hajgyógyászati problémáitokra. Csatlakozzatok csoportunkhoz, és osszátok meg velünk kérdéseiteket!open

Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás