hajgyogyaszati kezeles

Hajgyógyászati kezelés haj- és fejbőr problémák megelőzésére

Rengetegen, sőt egyre többen küzdenek haj- és fejbőrproblémákkal, ekcémás, seborreás tünetekkel, korpásodással, túlzott fejbőr zsírosodással, erős hajhullással a káros környezeti tényezőknek és belső (lelki, hormonális, immunrendszeri) problémáknak köszönhetően. Sokak haja töredezett, száraz, roncsolódott, képtelen a növekedésre, mivel folyamatosan visszatörik. Egyre több férfit érint a fiatalkori kopaszodás, és egyre több nő szenved intenzív hajritkulásban, foltos hajhullásban. Az Oxygeni Hair hajgyógyászati kezelés segít megelőzni minden típusú haj- és fejbőrproblémát!

De nem mindenki küzd hasonló problémákkal! Vannak még egészséges, életteli, dús és fénylő hajak! Fontos azonban tudatosítani magában mindenkinek, akinek egészséges haja van, hogy ez sajnos nem tart örökké. Bőrünk szervezetünk legérzékenyebb felülete: az összes szervi, lelki, pszichikai, szellemi problémánk elsődlegesen bőrünk állapotára van hatással, így jelentkezik a legtöbb betegség a bőrünkön. Éppen ezért rendkívül fontos, hogy fejbőrünk és hajunk egészségére odafigyeljük, és tegyünk azért, hogy minél tovább fenntartsuk!

oxigenterapia

Mindenkinek ajánljuk az oxigénterápia 3-4 havi, kúraszerű igénybevételét a hajgyógyászati problémák megelőzéséért, a fejbőr egészségének megőrzéséért!

Hogyan előzhetjük meg a haj- és fejbőr problémák kialakulását?

Az oxigén gondoskodik sejtjeink zavartalan működéséért. A hiányos oxigénellátás nagyon gyakran az elégtelen vérkeringés és tápanyagellátás kiváltó oka, ezáltal közvetlenül hozzájárul a bőr gyengüléséhez és az olyan problémák kialakulásához, mint a hajhullás, hajgyengülés, a fejbőrön jelentkező kellemetlen tünetek.

Az oxigén pozitív hatással van a vérkeringésre, így segíti elő a kollagénképződést, ami pedig a haj egészségéért felel. A kollagén a haj elsődleges strukturális fehérjéje: felébreszti az alvó hajhagymákat és hatékonyan lép fel a fejbőrproblémák ellen.

Milyen típusú haj- és fejbőr problémák megelőzésére ajánljuk az oxigénterápia?

Az oxigénterápiás kezelés minden típusú haj- és fejbőrprobléma megelőzésére ajánlott és rendkívül eredményes.

💧 hajhullás megelőzésére

💧 a férfias kopaszodás megelőzésére

💧 fejbőrirritáció megelőzéséért

💧 kemikáliák okozta allergiás reakciók megelőzéséért

💧 az őszülés késleltetéséért

💧 a kamaszkori haj- és fejbőrproblémák megelőzéséért

💧 a nem megfelelő faggyútermelés megelőzéséért

💧 túlzott fejbőrszárazság vagy fejbőrzsírosodás megelőzéséért

Hajhullás megelőzése

A hajhullás megelőzése érdekében számos lehetőség áll rendelkezésünkre: vitamindús étrend, rendszeres sport, gyakori kikapcsolódás és pihenés. Az OXYGENI Hair hajgyógyászati kezelés azonban gondoskodik róla, hogy fejbőröd azonnal hozzájusson a működéséhez szükséges értékes tápanyagokhoz. A tiszta orvosi oxigén segítségével fellélegzik a fejbőr, a vitamin- és ásványi anyagokból álló hatóanyag-komplexumnak köszönhetően pedig hajhagymáid feltöltődnek és megsokszorozódik aktivitásuk. Oxigénterápiánk segít fenntartani fejbőröd és hajszerkezeted egészségét!

Kopaszodás megelőzése

Egyre nagyobb számban és egyre fiatalabb kortól jelentkezik a kopaszodás a férfiak körében, amelynek számos oka lehet. Leggyakrabban az öröklődéshez kapcsolják, de az öröklődés csupán a hajlamot jelöli, és elkerülhető. Az egészséges életmód, a fejbőr oxigénnel és vitaminokkal való ellátása, a megfelelő hajápolási rutin, a stressz kezelése olyan tényezők, amelyek csökkentik a kopaszodás beindulásának esélyét. 

Az oxigénterápia segít a kopaszodást megelőzésében azáltal, hogy több mint 50-féle vitamint és ásványi anyagot juttat a fejbőr mélyrétegébe tiszta oxigén segítségével. Ezáltal revitalizálja a sejteket, feltölti a fejbőrt élettel, és meggátolja a hajhagymák ellustulását vagy elhalását. Kezelésünket problémamegelőzés céljából ajánljuk a férfiak számára, hiszen sokkal könnyebb a kopaszodás elébe lépni, mint a már fellépőt orvosolni.

Fejbőrirritáció megelőzése

OXYGENI Hair terápiánk egyaránt immunrendszer-erősítő, tisztító és revitalizáló hatású. A kellemetlen, viszkető, allergiás és irritált fejbőr tüneteinek elkerülésére mi sem jobb megoldás, mint a megfelelő tisztítás, hidratálás, extra magas hatóanyagú vitaminszérumok és a tiszta palackozott oxigén!

Az oxigénalapú hajgyógyászati kezelés olyan minőségi tápanyagokkal látja el fejbőröd, amelynek köszönhetően fejbőröd állapota még egészségesebb lesz, hajszálaid még erősebbek, és garantáljuk, hogy a kúra időszakos ismétlésével teljes mértékben elkerülheted a haj- és fejbőrproblémák kialakulását!

Őszülés késleltetése

A korai és időskori őszülés is nagyban függ a hajhagymák immunitásától, alacsony vitamin- és ásványi anyag ellátásától. Őszüléskor ugyanis észlelhetjük, hogy hajunk minősége teljesen átalakul, sprőd, száraz, kezelhetetlen, drótós lesz – amelyek egyértelmű jelei a vitaminhiánynak. Oxigénterápiás kezelésünk a hajhagymák tápanyagértékének visszaállításán és szinten tartásán alapszik, így az őszülés folyamatát akár 10 évvel is képes visszaszorítani. 

OXYGENI Hair terápiánk egyaránt immunrendszer-erősítő, tisztító és revitalizáló hatású. A megfelelő tisztítás, hidratálás, extra magas hatóanyagú vitaminszérumok és a tiszta palackozott oxigén feltölti a hajhagymákat, elősegíti a fejbőr fellélegzését, és ezáltal késlelteti az őszülést!

Kamaszkori haj- és fejbőrproblémák megelőzése

A kamaszkor az egyik legkényesebb korszak egy ember életében – számos szervi, lelki, természetbeni átalakulás ideje. Mindezek mozgatórugója a nemi hormon termelésének beindulása, amelyek a bőr működésére is közvetlenül kihatnak. Az amúgy kismennyiségben termelődő anyagok megsokszorozódnak, ahogyan például a faggyútermelés mennyisége is jelentősen felfokozódik. Kamaszkorban azonban nemcsak az arcon jellennek meg a túlzott faggyútermelés okozta aknék, pattanások, de a fejbőr minősége is átalakul, zsírosodási mértéke megnövekszik.

OXYGENI Hair hajgyógyászati kezelésünk hatékonyan orvosolja a már kialakult kamaszkori fejbőrproblémákat azáltal, hogy szakemberünk a fejbőr kéregtelenítését követően magas nyomású oxigénnel tisztítja és hidratálja a fejbőrt, valamint vitamin- és ásványi anyag hatóanyag-komplexumot juttat a fejbőr mély rétegeibe. Azonban a probléma megelőzéséhez is kiváló megoldást nyújt: stabilizálja a bőr ph értékét, fenntartja a bőr nedvességtartalmát és normalizálja a faggyúmirigy-termelődést.

Oxigén


Oxigén nélkül a sejtek elhalnak! 

Az oxigénterápia segíti a sejteket a hosszabb és aktívabb életben maradásban, és elősegíti az elhalt sejtek feloldódását. Az oxigén jelentősen növeli a bőr nedvességtartalmát és a bőr ellenállóképességét, így javul a hajas fejbőr állapota és megerősödnek, új életre kapnak a hajhagymák.

Az oxigén gondoskodik létfenntartásunkért és sejtjeink zavartalan működéséért. A hiányos oxigénellátás nagyon gyakran az elégtelen vérkeringés és tápanyagellátás kiváltó oka, ezáltal közvetlenül hozzájárul a bőr gyengüléséhez és az olyan problémák kialakulásához, mint a hajhullás vagy hajgyengülés, fejbőrön jelentkező kellemetlen tünetek. Az oxigén pozitív hatással van a vérkeringésre, így segíti elő a kollagénképződést, ami pedig a haj egészségéért felel. A kollagén a haj elsődleges strukturális fehérjéje: felébreszti az alvó hajhagymákat és fellép a hajhullás ellen.

Vitaminok és ásványi anyagok


A kezelés során értékes vitaminokból és ásványi anyagokból álló hatóanyag-komplexumot juttatunk be a fejbőr legmélyebb rétegeibe, ahol a sejtanyagcsere végbemegy. Az antioxidánsok három bár nyomással palackozott oxigén segítségével jutnak a fejbőrbe, amit egy mikrokamerás hajdiagnózis és a fejbőr kéregtelenítése előz meg.

A kezelés kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmaz, így az eljárás semmilyen kockázattal nem jár. A kezelést kizárólag szakértő hajgyógyász fodrászaink végzik, akik minden problémára egyéni kezelési tervet állítanak fel.

Eredményeink

Otthoni hajápolás az oxigénterápiás kezelés kiegészítésére és felerősítésére

A megfelelő, szakszerű otthoni hajápolás elengedhetetlen része az oxigénterápiás kezeléseknek. Az oxigénterápia kezelés során használt alaptermékeink otthoni használatra is elérhetőek, sőt az otthoni hajápolási rutin felerősíti és gyorsítja a kezelés hatékonyságát. Az Oxygeni Hair otthoni termékek szisztémában épülnek a kezelés hatóanyagaira, erősítik és segítik a hatóanyagok, vitaminok és ásványi anyagok beépülését. Otthoni termékeink ugyanazokat a hatóanyagokat tartalmazzák, mint a kezelésünk, ezáltal nyújtják és felgyorsítják a terápia hatását. Ezért a kezelés kiegészítésére kizárólag az Oxygeni Hair hajápoló termékei alkalmasak.

Természetes hatóanyagok, 100%-ban kemikáliamentesség

Maca gyökér kivonat

Nagy mennyiségben tartalmaz B-, C-, és D-vitaminokat, esszenciális zsírsavakat, különböző ásványi anyagokat. Fokozza a fejbőr immunitását, segít a gyulladások és irritációk csökkentésében és új életre kelti a hajhagymákat. 

Citrusok természetes sav kivonata

Felveszi a harcot a fejbőrt károsító külső környezeti tényezőkkel és bőrfiatalító hatású. Használata sikeres a bőrgyógyászati-kozmetikai regeneratív kezelésekben, leküzdi a fejbőr és a haj korai megöregedését.

Aloe vera

Simává, puhává és széppé teszi a hajat. Gazdag proteolitikus enzimekben, amelyek eltávolítják az elhalt hámsejteket a fejbőr pórusaiból. Az aloe vera lúgos tulajdonságai miatt segít a fejbőr és a haj pH egyensúlyának fenntartásában.

Ricinusmag olaj

Omega 6 zsírsav tartalma miatt serkenti a haj növekedését, csökkenti a hajtöredezést, egészségesebbé teszi a hajat. Megakadályozza a fertőzések, a szemölcsök, a kelések, a gombás fertőzések és a krónikus viszketések kialakulását.

Uborka kivonat

Vitaminokban és nyomelemekben gazdag, erőteljesen hidratáló hatású, gyulladáscsökkentő. Az uborkában található lutein nevű anyag csökkenti a bőr melanintermelését, így a pigmentfoltok elleni harcban is hatásos.

Vörös szőlőlevél

Keringető hatású, tónusjavító az erek számára, szabadgyökellenes, öregedésgátló, összehúzó, élénkítő hatású, keringésserkentő, kiváló antioxidáns, kollagén stabilizáló, fokozza a bőr rugalmasságát. Tónusjavító hatással van a vénákra.

Ásványi anyagok

Táplálják és ásványi anyagokkal töltik fel a hajat. Stimulálják a haj keratin rostjait, dússá, élettelivé és ragyogóvá teszik a hajat. Regenerálják, védik és ásványi anyagokkal töltik fel a hajat, ezáltal csillogó és életteli lesz haj.

Coco-glükozid

A kókuszolaj erősíti a hajgyökereket, elősegíti a hajnövekedést és megelőzi a haj tovább töredezését. A telített zsírok 90%-át tartalmazza, amelyek kitűnően hidratálnak. Ápolja a töredezett hajvégeket és rendbe hozza a károsodásokat.

Hírességeink, akik az oxigénterápiát ajánlják

árpa attila
szaraz-fejborre
szaraz-fejborre
szaraz-fejborre

Vendégeink véleménye az oxigénterápiáról

“Hónapok óta marékszámra hullt a hajam, egy orvos vagy bőrgyógyász sem tudta megmondani az okát. Annyit mondtak: életmódváltás, mellőzzem a stresszt az életemből. Könnyű mondani. Később ajánlotta egy barátnőm az oxigénterápiát, és úgy gondoltam, én is belevágok. A hajgyógyász csomó mindenről felvilágosított, amiről eddig nem tudtam. Például, hogy mennyire fontos az oxigén a bőr számára. A második kezelés után lefeleződött a kihulló hajszálaim számra, és azóta is csak javul a helyzet. És már bébihajam is van! :)” – Erika, 42

“Volt egy kemény időszakom, vége lett egy hosszú párkapcsolatomnak, amit nehezen tudtam feldolgozni. Pár hétre rá észrevettem, hogy jobb oldalon van egy folt a fejemen, baromira megijedtem. Böngésztem a neten, hogy mi lehet az és mitől hullhatott ki a hajam egy foltban, de semmi releváns infót nem találtam. Végül rátaláltam Instagramon az OxygeniHare-re és kapcsolatba léptem velük, és ők mondták, hogy menjek el egy konzultációra az egyik referencia szalonjukba, és javasoltak egy oxigénkúrát, amit azonnal el is kezdtünk. Már nincs foltom, és jóval egészségesebb a hajam, mint korábban. Megnyugtatott, hogy alkalomról alkalomra javul a hajam állapota, és kezd visszanőni a hajam. Köszönöm, szuper csapat vagytok!” – Klári, 32

“Először nem hittem el, hogy nyertem, kezelést.  A szalonban kedvesen, készségesen fogadtak. Az első kezelés után már vártam a következő alkalmat. Szuper hangulatban teltek a kezelések. Az eredmény meg kézzel fogható, sűrű, egészséges haj.😁 Várom, hogy Szombathelyen is tudjak menni kezelésre.” Anita, 36

“Csomó reklám szembejön az utcán hajhullás ellen javasolt szerekről, ilyen sampon, olyan pakolás, mit tudom én. Ezekben nem hiszek, tele vannak vegyszerekkel, amik jobban ártanak a bőrnek, mint használnak. Amikor először hallottam az oxigénterápiáról fellélegeztem, hogy jé, van egy komplett kezelés, ami kizárólag természetes anyagokra épül. Tudtam, hogy ez az, amire szükségem van. Örülök, hogy van erre lehetőségünk Magyarországon!” – Eszter, 45

“Bevallom, szkeptikusan álltam hozzá, és féltem, mi van ha ez sem válik be. Annyi drága sampont kipróbáltam, és semmi. 55 éves vagyok, és szinte úgy kopaszodtam, mint egy férfi, szörnyű volt. 5 kezelés után már érzékeltem a változást, a meglévő hajszálaim is erősödtek, és újak is megjelentek a fejemen. Biztos elmegyek még 5 alkalomra! Helyrehoztátok a közérzetemet és nőiességemet!” – Anikó, 55open

Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás