FÜLÖP ILONA HAJGYÓGYÁSZ – OXYGENI HAIR

Camy-Lux Szépségszalon Debrecen

Fülöp Ilona hajgyógyász a debreceni Camy-Lux Szépségszalonban várja haj- és fejbőrproblémákkal küzdő vagy szépülni vágyó vendégeit kellemes, egyedi stílusú környezetben. Fülöp Ilona kiemelt Oxygeni Hair hajgyógyász, aki már számos skalpot kezelt eredményesen. Az oxigénterápiás kezelés elvégzésén túl hajdiagnózissal, életmód- és hajápolási tanácsadással várja vendégeit.

Bemutatkozás

Fülöp Ilona 2019 őszén részt vett az Oxygeni Hair hajgyógyászati képzésein és továbbképzésein, amelynek során professzionális hajgyógyásszá vált. Missziója, hogy segítsen haj- és fejbőrproblémákkal küzdő vendégeinek visszanyerni egészséges, gyönyörű, ragyogó hajukat; a természetesség és az egészséges életmód fontosságát tudatosítsa minél szélesebb körben. Ehhez mind képzettsége, mind professzionális felszereltsége és technikai eszközei segítik. Fülöp Ilona olyan hivatásos hajgyógyász, akinek a legfontosabb vendégei egészsége, elégedettsége és egészségtelen hajuk miatt elveszített önbizalmuk visszanyerése.

“Hajgyógyászként számomra fontos, hogy segítséget nyújthassak

azoknak, akik bármilyen hajszerkezeti vagy fejbőr problémában szenvednek. A különböző fejbőr-és hajproblémák szinte korunk népbetegségévé váltak.

Felgyorsult, rohanó világunkban a káros környezeti hatások, stressz, helytelen táplálkozás, lelki egyensúly felborulása okozzák a problémák jelentős részét. Az oxigénterápia által azonban a hajhagymák megfelelő mennyiségű oxigén, vitamin és ásványianyagokhoz jutva új életre kelnek, amely a hajszálak megerősödését eredményezi. A kezelés alatti fejbőr masszázs pedig segít abban, hogy a vendégek kipihenve, feltöltődve érezzék magukat.

“Az oxigénterápiás kezelést mindenkinek ajánlom, 

nők, férfiak, kismamák, áldott állapotban lévő nők, kamaszok, gyermekek számára egyaránt. Ha hajhullással, kopaszodással küzdesz, vagy zsíros, száraz, irritált, viszkető a fejbőröd, ez a kezelés kockázatmentesen látványosan segít. Az oxigénterápia az immunrendszer erősítésén, helyreállításán alapszik, ezért bármilyen problémát képes orvosolni.

Szeretettel várom kedves vendégeimet.” – Fülöp Ilona hajgyógyász

Professzionalizmus, igényesség, vendég-orientáltság várja Fülöp Ilona hajgyógyász vendégeit a Camy-Lux Szépségszalon klasszikus stílusú környezetében.

Fülöp Ilona hajgyógyász szolgáltatásai

 

  • Mikrokamerás és manuális hajdiagnózis, konzultáció
  • Személyre szabott kezelési terv
  • Oxigénterápiás kezelés rövid és hosszú hajú vendégek számára
  • Otthoni hajápolási program ajánlás
  • Személyre szabott termékajánlás
  • Életmód tanácsadás, amely serkenti a kezelés hatását
  • Oxigénterápiás bérlet vásárlás
  • Oxigénterápiás ajándékutalvány vásárlás
  • Havonta nyílt napok tartása, kedvezményekkel

Fülöp Ilona hajgyógyász haj- és fejbőrproblémával küzdő vendégeit komplex hajgyógyászati kezeléssel várja a debreceni Camy-Lux Szépségszalonban, de egészséges hajú vendégei számára is személyre szabott hajápolási és életmódtanácsadást kínál a fejbőrproblémák megelőzése vagy a gyorsabb hajnövesztés céljából. Az oxigénterápiás kezelés során az életmódra és korábbi betegségekre vonatkozó beszélgetést követően mikrokamerával és manuálisan vizsgálja meg a haj és fejbőr állapotát, amelynek függvényében személyre szabott kezelést és otthoni hajápolási csomagot állít fel vendégei számára. Fülöp Ilonánál a hajgyógyászati – hajápolási kezelésen és tanácsadáson túl olyan életmódbeli tanácsokra is szert tehetsz, amelyekkel gyorsabban leküzdheted fejbőrproblémád és lerövidítheted a kezelési időt.

Vendég véleménye az oxigénterápiáról

2020. januárjában találtam rá az Oxygeni Hair debreceni hajgyógyászára, Fülöp Ilonára. A kezelésekről már sokat olvastam az Instagram oldalon, úgy éreztem, hogy az én problémámra is gyógyírt adhat. Pár évvel ezelőtt még nagyon szép, hosszú és dús hajam volt, viszont valami miatt elkezdett fokozatosan hullani és egyre kevesebb hajam lett. Már nagyon zavart mikor a fejtetőmön jobban látszott a bőröm, mint a hajam, efféle kopaszodás nagyon megrémisztett, hiszen koromhoz képest, 19 évesen ez nem igazán jellemző. A kivizsgálások és a bölcsességfogaim eltávolítása után is, úgy döntöttem belevágok és elmentem hajdiagnosztikára, ami megmutatta, hogy több problémám is van. A fejbőröm helyenként nagyon gyulladt és piros volt, a faggyútúltermelésem is megmutatkozott, a hajhullás mellett. Megvásároltam egy 5 kezeléses bérletet és belevágtunk Ilonával, aki végig nyugtatott és bátorított, hogy bízzak a gyógyulásban. Ajánlatára megvásároltam a hajhullás elleni sampont is, amit végig használtam a kezelések alatt és most is a kezelések után. A fényképek magukért beszélnek, szembetűnő változások történtek. Rengeteg új hajam nőtt és teljes mértékben megállt a hajhullás. Nem is beszélve arról, hogy mennyire fantasztikus az egész kezelési folyamat. Hálás vagyok és elégedett az eredménnyel!” Valéria, a képen az 5. kezelés utáni eredmény látható

Foglalj időpontot Fülöp Ilona hajgyógyászhoz:
+36 30 427 2373


5 és 10 alkalmas oxigénterápia bérleteink elérhetőek Fülöp Ilona hajgyógyásznál

5 és 10 alkalmas oxigénterápia bérleteink elérhetőek Fülöp Ilona hajgyógyásznál. Jelentkezz be mikrokamerás hajdiagnózisra és oxigénterápiás kezelésre, és hajgyógyászunk fejbőproblémád szerinti kezelési tervet ajánl számodra. 5 vagy 10 alkalmas oxigénterápia bérletedet személyesen átveheted a szalonban, és mellé részletes tájékoztatót kapsz a kezelésről és receptúrát az otthoni hajápoló termékek megfelelő használatához.

A kezelések, termékek és bérletek áráról érdeklődj személyesen!

Fülöp Ilona hajgyógyász

Foglalj időpontot Fülöp Ilona hajgyógyászhoz:
+36 30 427 2373


Fülöp Ilona hajgyógyász minden hónapban várja vendégeit nyílt napon!

Oxigénterápiás nyílt napjaink keretében minden hónapban egyszer díjmentesen veheted igénybe a mikrokamerás és manuális hajdiagnózist és kedvezményesen vásárolhatod meg termékeinket és 5 vagy 10 alkalmas oxigénterápia bérletünket. Ne maradj le a kedvezményekről, regisztrálj a következő nyílt napra Fülöp Ilonához!

Következő nyílt nap:
2021. AUGUSZTUS 12.

Fülöp Ilona részt vesz jótékonysági programunkban!

Jótékonysági programunk keretében Fülöp Ilona hajgyógyász díjmentes oxigénterápiás kezelést ajánl fel előrehaladott fejbőrproblémával küzdő, hátrányos anyagi helyzetű vendégei számára! Jelentkezz e-mailen, hajgyógyászati problémád bemutatásával, valamint hajadról készült képek csatolásával.

Jelentkezés:
b.fulopilona@gmail.com

Lepd meg szeretteid oxigénterápiás ajándékutalvánnyal

 

Ha egyedi ajándékkal szeretnéd meglepni szeretteidet, Fülöp Ilonánál 1, 5 vagy 10 alkalmas oxigénterápia ajándékutalványt is vásárolhatsz. A részletekért vedd fel a kapcsolatot hajgyógyászunkkal, érdeklődj személyesen!

Galéria

Az oxigénterápia eredményes hajgyógyászati kezelés minden típusú haj- és fejbőrprobléma esetén, legyen az bármilyen típusú hajhullás (diffúz, androgén alopecia, foltos hajhullás, kopaszodás) és fejbőrprobléma (zsíros vagy száraz haj, zsíros vagy száraz korpa, seborrea, ekcéma, irritáció).

Oxygeni Hair hajápolási termékek

A 14 termékből álló Oxygeni Hair hajápolók az oxigénterápiás kezelés komplex termékcsaládja, amely a haj- és fejbőr típusának és állapotának megfelelő ápolást biztosít. Célunk, hogy a fejbőrproblémák kezeléséhez vagy a fejbőr és a haj egészségéhez megfelelő otthoni hajápolás mindenki számára elérhető legyen! 100% natúr, vegán, professzionális hajápoló termékeink hajproblémák szerinti csomagokban találhatóak meg webshopunkban. Csomagjainkat speciális receptúrák szerint, tapasztalt hajgyógyászok szakértelmével állítottuk össze. Csomagjainkban magas dózisú vitaminok és ásványi anyagok, illetve aktiváló anyagok együttesen lépnek fel a fejbőrproblémák ellen.

Oxigénterápia minden típusú haj- és fejbőrprobléma kezelésére

Az Oxigénterápia kezelések segítséget nyújtanak abban, hogy a fejbőr egészséges legyen, segít a hajhagymák erősödésében, ezáltal könnyebben elindul a haj növekedése. Napjainkban az emberek több mint a 90%-a valamilyen fejbőrproblémával küzd. A nem megfelelő termékek használata, a stresszes életmód, a helytelen táplálkozás, a káros környezeti hatások, nagyvárosi élet vagy akár genetikai tényezők is kiválthatják ezeket a hajgyógyászati problémákat.

Amire az oxigénterápiás kezelés segítséget nyújt: intenzív hajhullás, androgén alopécia, zsíros vagy száraz fejbőr, korpásodás, fejbőr hámlás, irritált, viszkető fejbőr, száraz vagy zsíros korpa, sikertelen hajnövesztés, roncsolt haj, száraz, töredezett hajvégek, pikkelysömör, ekcéma. Fontos azonban, hogy mindezek mögött leggyakrabban immunológiai probléma rejlik. Szervi és lelki betegségeink egyaránt direkt hatással vannak immunrendszerünkre. Aminek következtében fejbőrünk és hajunk állapotát is érik a nem kívánt, negatív hatások. Fejbőrünk hajszálaink táptalaja, amelyről épp olyan mértékben kell gondoskodnunk, mint bármely más bőrfelületünkről vagy szervünkről.

Oxigénterápiánk az immunrendszer erősítésén alapszik, aminek köszönhetően bármely hajas fejbőrprobléma esetén alkalmazható, és látványos eredményt garantál. 

A kezelés 100%-osan megbízható és kockázatmentes, illetve 100%-ban organikus hatóanyagokra épül. A hajhagymák megfelelő oxigén-, vitamin- és ásványianyag ellátása révén új életre kapnak, megerősödnek és sűrűsödnek a hajszálak, a fejbőr pedig megtisztul a szennyeződésektől, és visszanyeri megfelelő pH értékét.

Az oxigénterápia bármilyen hajas fejbőrprobléma esetén használható, és csökkenti a gyógyulási és regenerálódási időt. A kezelés kismamák, anyukák, gyerekek számára is teljes biztonsággal ajánlott. 

Érzékeny fejbőrű vendégek számára Fülöp Ilona kockázatmentes hajfestést és styling szolgáltatást biztosít a NATULIQUE organikus termékeivel!

A Natulique hajfestékek – 98,02%-ban kemikáliamentes összetételüknek köszönhetően – biztonságosan használhatóak a hajgyógyászati vendégeknél is, olyan fejbőrproblémák, irritáció és fejbőrallergia esetén is, amelyek mellett más termékekkel a hajfestés lehetetlen lenne.

Igazoltan organikus alapanyagok, kiemelkedő minőség, kiváló hatékonyság és könnyű használhatóság – ezek jellemzik a NATULIQUE styling és hajápoló termékcsaládokat. Minden hajtípusra és hajápolási célra speciális termékeket és komplex megoldásokat biztosít, a természetes alapanyagok erejével. Foglalj időpontot Fülöp Ilonához, ha szeretnéd megismerni a natúr, organikus NATULIQUE termékeket és a kemikáliamentes hajfestést!

Vedd fel a kapcsolatot Fülöp Ilona hajgyógyásszal, kérj időpontot!

IDŐPONT FOGLALÁS – BEJELENTKEZÉS

Kapcsolat vendégek számára:

 

Telefonszám:
+36 30 427 2373

E-mail: 
b.fulopilona@gmail.com

Nyitva tartás: 
hétköznap: 07:00 – 19:00
szombat: 08:00-13:00 között nyitva (bejelentkezés esetén)
vasárnap: zárva

Kövesd Fülöp Ilona hajgyógyászt Facebook-on is!

open

Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás